Gratis Verzenden vanaf 55 €

NIEUWS !!. Ons is het bericht toegekomen dat de maker en eigenaar van het bedrijf helaas is overleden ( 2014 ! ) en daarmee is de soap company opgehouden te bestaan. Helaas aangezien ze zeer goede producten maakten. Hun webshop is nog actief maar niemand krijgt iets !!! Opletten

Andalucia Soap Company

Andalucia Spaanse Olijfolie zeep foto copyright andalucia soap companyDe Andalucia Soap Company is een producent van olijfolie zeep en olijfolie cosmetica gebaseerd op olijfolie , gevestigd in het dorp Osuna in de provincie Sevilla, in het diepe zuiden van Spanje. In deze regio is de olijf een van de meest belangrijkste vruchten en groeit in overvloed.
Het hoofdingrediënt van de zeep is Extra virgin Olijfolie, welke wordt gemengd met andere natuurlijke en organische plantaardige oliën en boter, zoals sheaboter, argaanolie, avocado olie en vele meer. Deze Spaanse zepen worden op de traditionele koude methode handmatig geproduceerd. De oliën gecombineerd met de fijnste essentiële oliën maken een van de meest extravagante luxe hand gemaakte zeep met een geweldige aroma therapeutische ervaring.


Bij de Andalucia Soap Company doet men de dingen niet gehaast, eigenlijk verwerpt men alle aspecten van de moderne productiemethoden en in plaats daarvan benaderen zij hun productie op traditionele wijze en concentreert men zich op het bereiken van hoge kwaliteit en geen hoge kwantiteit.
Voor hun is zeep een lichaams verzorgingsproduct van hoge kwaliteit met een aroma therapeutische waarde.
Zij streven ernaar om de beste beschikbare ingrediënten te gebruiken met de fijnste kwaliteit, maar tegelijkertijd zijn ze bewust van moeder aarde en ze zorgen ervoor dat alle ingrediënten afkomstig zijn van duurzame bronnen. Dit is ook de reden waarom ze weigeren om goedkope “vul”oliën in de producten te gebruiken, zoals palmolie, in plaats daarvan gebruiken ze duurzamere, maar duurdere extra virgin olijfolie die in deze streek overvloedig aanwezig is en reeds eeuwen geproduceerd wordt.

 

andalusie spaanse zeep olijfolie foto copyright andalucia soap company

 

 

De Andalucia Soap Company is een Spaanse zeep en cosmetica fabrikant uit Andalucia, in het zuiden van Spanje. Het belangrijkste ingrediënt bij de vervaardiging van hun handgemaakte zeep en organische cosmetica is ongefilterde virgin extra olijfolie.

 

Naast deze olijfolie gebruiken ze andere natuurlijke organische koud geperste plantaardige oliën en boters zoals biologische shea boter, organische ARGAN olie, avocado olie, cacaoboter en Virgin extra kokosolie. Deze hoogwaardige ingrediënten worden vervolgens gecombineerd door middel van een traditionele koude en echte handgemaakte productiewijze.


Tijdens het proces , volgens de koude methode, van het zeep maken wordt geen van de olie verwarmd tot boven de omgevings temperatuur, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtinbrengende kwaliteiten blijven behouden. Tijdens dit proces worden mengsels van zuivere etherische oliën toegevoegd aan de zeep. Dit geeft een heerlijke geur aan deze Spaanse olijfolie zeep

andalusie spaanse zeep foto copyright andalucia soap company

Natuurlijke zeep en persoonlijke verzorging producten die op deze manier zijn heel zacht en mild. ze zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor gebruik op kleine kinderen en zeer gevoelige huid.

Pure Natural Skin Care, Organic Bath Products ... Pure Natural Skin Care, Biologische Producten Bad ...

De Spaanse Andalucia Soap Company meer is dan een biologische natuurlijke olijfolie zeep maker, zij hebben ook natuurlijke huidverzorgingsproducten producten, crèmes, organische lichaam boters en aromatherapie badproducten, alle geformuleerd met de beste ingrediënten die zijn verpakt met anti-oxidanten te neutraliseren vrije radicalen, die een oorzaak van de verslechtering van de huid, lijnen, rimpels en voortijdige veroudering. Ons lichaam en gezicht crèmes zijn gemakkelijk geabsorbeerd en niet verlaten van een residu op de huid. Het hoge percentage van emollients zorg voor uw huid wordt overgelaten voelen zacht.

 

Puur natuurlijke verzorging, ze doen geen dierproeven, gebruiken geen Palm Olie !!! En parabeen vrij !!! ...

Op geen enkel moment gebruiken ze Synthetische, chemische geuren of detergenten en middelen zoals SLS (Sodium Laureth sulfaat) of parabenen in hun zeep of skin care producten. Zij zorgen ervoor dat hun grondstoffen afkomstig zijn van duurzame en eerlijke handel middelen. Zij hebben geen test of ook alles dat is getest op dieren, verder, ze hebben geen palmolie of palm afgeleide ingrediënten en zij werken niet met deze producten.

Interesse in hun product ? :

klik op de zeep en ga naar de shop     zeep_01

Alle zepen hebben de ingredienten bij hun beschrijving staan. Deze is gedaan in INCI taal,  ( "The International Nomenclature of Cosmetic Ingredients"), volgens de EU regels moeten alle ingrediënten van cosmetica producten worden vermeldt bij het product.  Deze vind U per zeep terug bij de beschrijving in de webshop.

Zeep uit Spaanse olijfolie is een zeer goed middel om de huid en het haar te zuiveren en te verzorgen.
De olijfolie stimuleert de zelfbeschermende functie en daardoor het ademen van de huid.
De noodzakelijke vochtigheid van de huid blijft intact door de automatische aanvulling van lipiden
(natuurlijke huidvetten) en het herstel van de natuurlijke huidbarrière .
Olijfoliezeep is ph-neutraal , en bevat geen kunstmatige toevoegingen.Daardoor is ze voor ieder huidtype geschikt.

De therapeutische waarden van de olijfoliezeep, betreft overgevoelheid, allergische huidaandoeningen en meer, zijn geroemd. Deze Spaanse Olijfolie ( eerste persing olie ) bevat een hoog gehalte aan vitamine-E.

Olijfoliezeep produceert niet te veel schuim (maar gebruik een spons en er ontstaat er een zacht romig schuim).
Olijfoliezeep is zeer zuinig in gebruik.

Alle foto's zijn geplaatst met toestemming van andalucia soap company en hebben copyright