Gratis Verzenden vanaf 55 €

Andalusië is een fantastisch gebied om op de racefiets te verkennen.

Op de fiets komt de ware aard van Andalusië helemaal tot zijn recht. Voel je in het voorjaar nietig boven immense kloven en trotseer indrukwekkende passen. Laat je in het najaar bij elke bocht opnieuw verrassen door blauwe stuwmeren en talloze groene olijfgaarden.

fietsreizen andalucia

Je kunt dat natuurlijk op eigen houtje doen maar beter is om dit onder begeleiding te doen van een ervaren gids. Die gids kent de omgeving en vooral met de fiets is dit zeer handig. Onder begeleiding van die ervaren gids bewonder je de witte dorpen en prachtige natuur. Tevens is de gids aanspreekpunt voor meer tips over de regio.

Ga de sportieve uitdaging aan en ontdek deze prachtige Zuid-Spaanse streek op de fiets

Er zijn meerdere maar een hele goede keuze is Andalusië Fietsreizen.

Andalusië Fietsreizen betekent een vakantie zonder zorgen

Bij Andalusië Fietsreizen duurt die reis duurt één week: van zaterdag tot zaterdag. Zijn thuis- basis is het bergdorp Ronda. Gebouwd bovenop een bergtop en beroemd om de veel gefotografeerde brug over de indrukwekkende kloof. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken: vanaf het moment dat je landt op de luchthaven van Malaga, neemt Andalusië Fietsreizen je zorgen uit handen. Jij hebt namelijk vakantie.

Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar een goed hotel gebracht. Na aankomst staan perfecte fietsen voor je klaar. De fietsvakantie kan beginnen. Ger van Andalusië Fietsreizen kent de streek door en door, brengt je naar de mooiste plekjes en laat je de meest bijzondere uitzichten zien. Tevens kent hij de lekkerste restaurantjes en de plaatselijke feesten en tradities.

Wij van Original Andalucia kennen Andalusië Fietsreizen en raden deze dan ook aan om Andalusië eens per fiets te bezoeken met hulp van Ger

fietsreizen andalusie
http://andalusiefietsreizen.nl/fietsvakantie-andalusie/