Gratis Verzenden vanaf 55 €

Cycleronda huurfietsen in Ronda, Andalusië

Cycleronda is in 2008 opgericht en sindsdien hebben zij met hun GT en TREK fietsen hun degelijkheid en kwaliteit bewezen in het ruige landschap rondom Ronda. Wij van Original Andalucia kennen de eigenaar en hebben zelf de ervaring bij Cycleronda uw fietsreis tot een onvergetelijke ervaring wordt gemaakt.

fiets huren in ronda

Waarom raden wij Cycleronda aan voor de regio Ronda : Eenvoudig , Ferry Staleman van Cycleronda biedt een unieke, individuele fietservaring aan, omdat hij zelf al zijn kennis van het gebied als fietser gedurende de laatste 10 jaar in dit fietsgebied heeft verzameld en vertaald naar compleet uitgewerkte routes en kaarten. Hij is de laatste paar jaar nog steeds een actieve fietser, met name het mountain biken, maar ook wandelen behoort tot zijn favoriete bezigheden. Omdat hij getrouwd is met een andalusische en er ook al jaren woont heeft hij unieke, beschreven fietsroutes, fietsprofielen en gedetailleerde kaarten voor u en zorgt hij ervoor dat u bij uw vertrek met de huurfiets van alle gemakken voorzien bent.

Omdat hij Nederlands-talig is kunt u met alle vragen en twijfels over fietsvakanties gewoon in uw eigen taal bij hem terecht.

Zijn winkel is gevestigd in Ronda, onze thuisstad in Andalusië. Vandaar dat wij hem ook al enkele malen bezocht hebben en zelf gezien hebben dat hij zeer goed bezig is en goede service levert.· Het grote voordeel om Ronda als basis voor fietstochten te gebruiken is dat er in elke richting vanaf de stad gefietst kan worden zodat u perfect rondes kunt fietsen en er altijd na de tocht een lunch of diner kunt nuttigen, relaxen in uw hotel, shoppen of misschien meerdere rondes wilt fietsen.

Tevens kunt u Ronda met haar eigen bus- en treinstation gemakkelijk bereiken per openbaar vervoer of vanuit Ronda andere provincies, steden of dorpen bezoeken terwijl u in deze stad verblijft. De winkel ligt op slechts 5 minuten wandelen van het bus- en treinstation van Ronda !

Cycleronda heeft ook een professionele werkplaats , waar zij al hun huurfietsen afstellen en onderhouden. Zij hebben ook een klein assortiment fiets produkten en onderdelen. In Ronda zijn diverse sportwinkels dichtbij mocht u nog fietskleding, speciale onderdelen of energierepen of gels etc. willen aanschaffen.

Wat denkt u van een bezoek aan Ronda voor een speciale fietstoer? Wie weet wilt u ook één van de andere outdoor sporten als hiken, bergbeklimmen of vogel spotten beoefenen.


Openingstijden

Maandag en woensdag t/m vrijdag: ‘s ochtends van 9.30 tot 14.00 uur. ‘S middags van 17.00 tot 19.00 uur.

Dinsdag: Gesloten


Zaterdag en Zondag: Ze zijn in het weekend alleen aanwezig op een vooraf afgesproken tijdstip voor het ophalen of terugbrengen van een fiets.


Soms werken ze dan buiten de deur, behalve als u vooraf een afspraak heeft gemaakt om een fiets op te halen of in te leveren.

Adres: Calle Juan Jose de Puya, 21, Ronda (Málaga), Spanje.

Meer info over Cycleronda >·· http://www.cycleronda.com/nl_index.php