Gratis Verzenden vanaf 55 €

Mijn huis in Andalucia.

casa se vende

De laatste jaren zijn de prijzen in Andalusie extreem gestegen, echter aan deze trend is nu een eind gekomen. Volgens de centrale bank van Spanje was de gemiddelde stijging in 2007 ,5 % . Waarbij gezegd dient te worden dat in sommige gebieden er een stilstand of zelfs lichte daling is op te merken.

Degene die het moment rijp vind om hun droom een eigen huis in het zuiden te kopen, raden we aan geduldig te zijn en eerst zich goed voor te bereiden in de Spaanse huizenmarkt alvorens de eerste Euro uit te geven.

Het team van Original Andalucia heeft voornemens een serie van 21 afleveringen te maken die U zullen helpen bij het begrijpen van de Spaanse huizenmarkt. We zullen proberen U duidelijk te maken welke stappen te ondernemen om Uw huis in Andalucia te verwerven voor een redelijke prijs zonder de risico's van de huizenmarkt en eventuele problemen achteraf.

De serie zal onderverdeeld zijn in specifieke thema's. Hoewel de wetgeving in Spanje bijna overal gelijk is, zal deze serie gericht zijn op Andalusie. Waar deze afwijking is maken we er melding van.

We zullen U ook uitleggen met welke personen en instanties U krijgt te maken, ook met wie U dient  te spreken bij vragen of problemen. Zij zullen U graag helpen met advies en aanbevelingen.


We starten deze reeks dan ook met U een overzicht te geven van de te verwachten artikelen:

1. Makelaars en provisies
2. Advocaten en Makelaars
3. Nieuwbouw en PGOU
4. Finca of Cortijo ?
5.-Eigendom in landelijk gebied
6. Stads planning kantoor
7. Algemene uitgaven (belastingen, water, gas,etc)
8. Koop en verkoop belasting
9. Uitkoopplan
10. Contract, akte (escritura) en volmacht
11. Registratie
12. Wijze van betaling
13. Certificaat van niet residentent en gegevens van het contract
14. Vijf procent belasting aanbetaling
15. Kopen zonder akte van eigendom
16. Gesubsideerde woningen
17. Off-shore bedrijven
18. Timesharing
19. Openbare veilingen
20. Onteigening van bezit
21. Samenvatting

For sale in Andalusia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ATTENTIE: Deze artikelen zijn niet bedoeld om het kopen / verkopen van huizen te promoten. Ze zijn gemaakt met als bedoeling U een leidraad te geven in de huidige huizenmarkt van Andalucia. Voordat U enige beslissing neemt raden we aan assistentie in te roepen van een gekwalificeerde proffessional ( advocaat, makelaar, etc ).