Gratis Verzenden vanaf 55 €

Biologische Eucalyptus honing


Biologische Eucalyptus honing 500 gram. Honing van alleen maar de Eucalyptus bloesem. Deze Spaanse Eucalyptus Honing is afkomstig van een Spaans natuurpark uit de provincie Malaga.
Verkoopprijs: 8,12 €
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs zonder BTW: 7,45 €
Korting
Bedrag BTW0,67 €
not_available.gif
Preloader

Ecologische eucalyptushoning 500 gram
.

100 % Eucalyptushoning. De eucalyptusbloesem staat bekend om zijn specifieke geur. De geur van deze honing is even wennen, maar de smaak is karamelachtig en verzachtend voor de keel.
.

Eucalyptushoning wordt gemaakt van de honingdauw van de bladeren en van de nectar van de eucalyptusbloemen. Het heeft een donkere kleur.
.

Deze Spaanse Eucalyptushoning is afkomstig van een Spaanse natuurpark uit de provincie Malaga.
.

De imker heeft zeer veel aandacht aan dit product besteed. De honingraad wordt op een filter gelegd en de zwaartekracht zorgt dat de honing vrijkomt. (Het wordt dan ook NIET verwarmd, zoals bij de grote merken vaak het geval is).
.

Het resultaat is een honing die een zeer laag vochtgehalte van 12 - 16 % heeft. U krijgt dus absolute kwaliteit.
.

Om u aan te geven hoe de imker het milieu beschermt, kunnen wij u vertellen dat de etiketten zijn gemaakt van thermisch papier; hierdoor is geen milieubelastende gekleurde inkt nodig.

Dit alles maakt dat deze honing het ECO certificaat van Andalusië CAAE draagt.

 

Voedingswaarde per 100 gram :  

- Energie    1272 kJ
- Energie    304 kcal
- Koolhydraten    82.4g ( waarvan suikers    82.12g )
- Eiwitten    0.3g
- Vezels      0.2g
- Natrium    4mg

logo caae

Leenders
donderdag 28 november 2013
Lekkere honing, stevig, zowel van smaak als structuur. Inderdaad zoals de sitebeschrijving aangeeft caramelachtig. Hierdoor niet altijd even geschikt om bijv. thee mee te zoeten omdat de smaak dan kan overheersen, maar er blijven genoeg mogelijkheden over.

P.G. Quist
donderdag 12 september 2013
In augustus 2013 deze honing besteld. In vergelijking met standaardhoning in de supermarkt is er echt een groot verschil in smaak. Deze honing smaakt veel voller. Echt een aanrader tegen een redelijke prijs.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo